За нас

ИТАЛКЕРАМИК ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е водеща фирма на българския пазар в областта на вноса и търговията с висококачествена италианска керамика, санитарен фаянс, гранитогрес, душ кабини, сауни, вградени душ и уелнес системи, хидромасажни вани, смесителни батерии и мебели за баня. Базирана в гр. Пловдив, с идеята за налагане, съхранение и развитие на италианския стил в обзавеждането на българския пазар. Философията на работа на фирмата е клиентът да получи италианско качество и дизайн на една приемлива за стандарта ни цена. Работи се както по индивидуалното желание на клиента, така и с професионалните съвети на архитекти и дизайнери.

Екипът на Италкерамик Груп България, поема грижата за професионалното и висококачествено обслужване на клиентите си с доказани 100 % италиански продукти на фабрики - лидери в бранша!

IMG-20210210-WA0015 (1)_edited.jpg
Мисия

Нашата мисия е да наложим изисканият и класически стил на италинския дизайн във всеки дом, за да превърнем мястото Ви в това за, което винаги сте мечтали и да се наслаждавате на всяка прекарана минута.

Luxurious Hotel Room
Визия

Дълбоките ни и дългогодишни познания в областта на италианския дизайн ни помогнаха да се представим безупречно през годините. С помощта на качествени продукти за баня осъществихме хиляди мечти и предоставихме ясна визия, за това как една баня трябва да изглежда.

novellini-divina-spa-outdoor-sliderhp-3840x2160.jpeg
Supportive Friend
Доверие

Доверието е изградено на база качествени материали, изтънчен дизайн и професионален подход, така че да се удоволетвори всяко изискване на клиента, постигайки желаният резултат.

Всеки клиент е специален за нас!