Услуги

Оставете се в ръцете на професионалисити

Консултиране

Нашият професионален екип ще ви даде насоки и ще ви помогне във взимането на правилния избор относно обзавеждането на вашата баня. Ще изготви добри предложения и съчетания, ще разгледа това което имате на лице и ще се постарае изграждането на вашата баня да се превърне в приятен процес. Целта на нашият екип е всеки клиент да си тръгва с усмивка от шоурума ни.

Изготвяне на 3D проект

В нашия шоурум можеш да заявиш изработването на проект за дизайна на твоята баня. Проектът е напълно индивидуален и е съобразен с площта на помещението, разположението на врати/прозорци, ВиК инсталация и други специфични характеристики на твоята баня. Нашите сътрудници ще ти окажат пълно съдейтвие, за да можеш да придобиеш предварителна представа за новия облик на банята. Проектирането е безплатно за всички наши бъдещи клиенти.

Транспорт

Italceramicgroup Bulgaria предлага услугата “безплатна доставка до дома” в рамките на град Пловдив и областта. Също така предлагаме и доставка за страната, като цената варира според района, в който се намира адресът и според теглото на закупените материали. Нашите консултанти ще направят съответната консултация и ще ти предложат най-добрата оферта.