Мозайки

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11
gest_marche_logo_5.jpg

Eдна от най-добрите луксозни марки в дизайнерския сектор

Bisazza е една от най-добрите луксозни марки в дизайнерския сектор и световен лидер в производството на стъклена мозайка за вътрешна и външна декорация. 

Bisazza предлага широка гама от луксозен декор и обзавеждане, подходящи за всяка жилищна и външна зона - израз на уникален стил, който внася съвременен усет към класиката чрез комбиниране на елементи от

мода и дизайн.

bisazza.jpg
download (22).png
Mosaico3.jpg

Нашата експертиза

Ние създаваме материали за интериори и архитектура, характеризиращи се със силен стремеж към изследвания и иновации. Имаме предвид “Произведено в Италия” в по-широк смисъл, което подобрява дизайна на продукта и гарантира италианското му качество. Ние предлагаме подови и стенни материали и предоставяме квалифицирана техническа поддръжка на дизайнери и клиенти през целия жизнен цикъл на проекта, от концепцията до избора на идеалния материал до крайните детайли. Работим рамо до рамо, за да намерим и разработим най-добрите решения за домашна, търговска и обществена среда.

Рециклирана стъклена мозайка Mosavit

Нашите продукти покриват всички тенденции, винаги с най-високо качество и най-доброто обслужване както за частни, така и за търговски проекти. Най-доброто решение при проектирането на вашия проект в рециклирана стъклена мозайка. Изпълняваме персонализирани проекти. Години на иновации и дизайн на вашите услуги. 100% рециклирана стъкловидна мозайка, произведена в Испания.

download (23).png
default_PRESENTACION-MOSAVIT.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Партньори